понедельник, 8 октября 2012 г.

Як лікувати?...

Як лікувати?...

   Медичні прилади серії DETA-AP створені для лікування хвороб, викликаних паразитами, бактеріями, грибками, найпростішими, вірусами. Прилади DETA впливають на ці організми електромагнітним низькочастотним випромінюванням і мікроорганізми гинуть. Тому для ефективності лікування важливо правильно поставити діагноз і вже потім впливати чітко відповідними програмами. Прилад діє тільки на ті мікроорганізми, які є в організмі, відповідно, профілактику прилад DETA-AP не проводить!
    
В залежності від результатів діагностики замовте прилад DETA-AP або DETA-RITM.
    
Якщо у Вас немає серйозних скарг на здоров'я, але Ви хотіли б завжди мати в кишені аптечку першої допомоги, можливо, буде достатньо приладу DETA-RITM. Однак, якщо при діагностиці виявилися патогенні мікроорганізми, я рекомендую озброїтися і приладом DETA-AP 20.
    
При замовленні приладу напишіть, які програми потрібно записати на Ваш прилад на заводі, або попросіть Вашого доктора запрограмувати його за результатами Вашої діагностики.
    
УВАГА! Починати лікування слід зі знищення гельмінтів (глистів)! І всім користувачам приладів, оскільки у нас в країні, так і в світі, даний паразитозів дуже поширений. Це інвазії стрічковими і плоскими гельмінтами.
    
До і після будь-якої лікувальної програми обов'язково проводити Дренажну програму!
    
Прилад «DETA-AP» використовувати згідно методичних рекомендацій. Кількість сеансів залежить від ступеня занедбаності хвороби і може бути 3-7 на один вид мікроорганізму. Це пов'язано з тим, що лікування супроводжується масовою загибеллю паразитів і інтоксикацією організму. Йде велике навантаження і на видільну систему організму, і на очисну систему, і на імунну систему. Тому прохання: строго дотримувати рекомендації по частоті і регулярності лікування.
    
У разі, якщо проблем декілька, вплив на паразитів починайте з найбільших і виробляєте в наступному порядку:
        
гельмінти;
        
найпростіші;
        
грибки;
        
бактерії;
        
віруси.
    
Тільки при дотриманні такого порядку лікування пройде найбільш м'яко і не викличе різкої інтоксикації і неприємного стресу для організму. Програми на віруси ставте в останню чергу.
    
Якщо під час лікування загострилося основне захворювання, з'явилося загальне нездужання, слабкість, підвищена температура, наступний сеанс лікування проводьте тільки після поліпшення самопочуття і стабілізації стану. Однак програму Дренажна терапія продовжуйте ставити і обов'язково рясне пиття негазованої і накопичений (бажано структурованою) води з розрахунку 30 мл води на 1 кг ваги на добу. Все це суттєво зменшить інтоксикацію організму.
    
Важливо: під час лікування легше харчуватися і краще висипатися.
    
І найголовніше: Запускати лікувальну програму треба з натискання зеленої кнопки "Пуск", потім переходячи по стрілочці вниз або вгору знаходите потрібну Вам програму і запускаєте її натисканням на червону кнопку "Старт" )))

Комментариев нет:

Отправить комментарий