воскресенье, 7 октября 2012 г.


Як лікувати? .. Хворіти або не хворіти? Краще будьте здорові!


До слова сказати, разом з нашим імунітетом над нашим здоров'ям трудяться невидимі мікроскопічні помічники у вигляді співдружньої нам мікрофлори, що складається з вірусів, бактерій і грибків. Уявіть собі - у нашому тілі це близько 2-3 кілограмів живої ваги!


І, якби ми не знищували їх хімічними реагентами у вигляді миючих засобів, алкоголю, тютюну та ін, то вони б справно тримали першу лінію оборони на шкірі і слизових.Ми вже говорили про те, що кожен орган людини має свою природну частоту. Також свої і тільки свої частоти має взагалі будь-який живий об'єкт у природі.

Тому найкращим способом впливу на вірус є як не дивно його ж власна частота. Пам'ятайте зі шкільного підручника фізики, чому не можна строєм ходити по мосту?! - Тому що, випадково потрапивши в резонанс з частотою моста (частота удару ногою зрівняється з частотою моста), можна зруйнувати величезна будова невеликою кількістю людей. Просто на рівні вібрацій.

    Катастрофа на Єгипетському мосту!!!

    "Сьогодні в 12.30 год. при слідуванні лейб-гвардії кінного-гренадерського полку через Єгипетський ланцюговий міст через Фонтанку, у напрямку від Могилевської вулиці до Ново-Петергофському проспекту, в той момент, коли головна частина полку вже підходила до той берег, міст обвалився ...
    
Причина нещастя, як припускають, розгойдування моста кавалерією при не цілком міцній конструкції."

     А як же це робити з вірусом?


З початку 30-х років велися розробки, які дозволили виявити частоти практично всіх відомих на землі мікроорганізмів. («ЛІКУВАННЯ РАКУ, яке працює» Раймонд Райф.) І навіть частоти вітамінів, мінералів, лікарських препаратів, частоти органів, систем, клітин, ДНК людини і тварин.Частоти відомі, але як їх ввести в організм?Ось способи введення частот варіюються від дуже складних і небезпечних до найпростіших і безпечних. На сьогоднішній день існує величезна кількість дозволених до застосування різними країнами біорезонансних приладів.Це і zepper, і Парацельс, і "Лідомед-Біо" (в минулому "Ефект-М") і ... купа зарубіжних громіздких і дорогих апаратів.Проаналізувавши всі пропозиції на ринку, я схиляюся до того, який забезпечує мінімальний час впливу, максимальну ефективність, легкість у використанні, абсолютну безпеку і цілком прийнятну для таких характеристик ціну.Я зараз говорю про прилад Сергія Конопльова "Deta". Навіть про два прилади.Один з них "Deta-Ap" - антипаразитарний - працює саме з носіями інфекції - вірусами, паразитами, бактеріями, грибками, найпростішими ...А другий - "Deta-ritm" займається тим, що відновлює природну частоту органів і систем людини.Пам'ятаєте, у нас було два завдання - позбавити організм від чужорідної частоти і максимально запустити корекцію органів і систем на одужання.Ну і ще одне - треба пам'ятати про те, що небезпечний не сам вірус або інша інфекція, а продукти їх життєдіяльності і розпаду.Саме вони отруюють наш організм і викликають важкі ураження.Для виведення цих токсинів потрібно пити дуже багато чистої води, бажано живий, тобто структурованої.І потрібно використовувати всі доступні види інтоксикації, що містять антиоксиданти. До речі прилади "Deta" містять необхідні частоти для виведення токсинів.

І не займайтеся дурницями, лікування грипу - це нісенітниця. Грип не можна вилікувати - він не хворіє. Можна допомогти організму впоратися з чужорідними агентами швидко, якісно і без наслідків.Приймайте правильні рішення і будьте здорові!

З повагою,Ярослав Щербинадиректор з розвиткуКОЦ "Цілитель" м. Львів, пл. Петрушевича, 3 оф. 308    253-08-80

 
+38 (032) 253 08 95

 
+38 (063) 303 48 11

 
+38 (050) 188 07 38

 
+38 (097) 196 85 07e-mail: celitel87@i.ua

 
skype: celitel87

Комментариев нет:

Отправить комментарий