среда, 10 октября 2012 г.

Хвилі Шумана

Резонанс Шумана. Хвилі Шумана
  Першим, хто відкрив особливі низькі і наднизькі частоти коливань атмосфери Землі був американський фізик і винахідник Нікола Тесла, а потім вже через 50 років дослідження продовжили німецькі вчені-фізики Шуман і Кеніг. Вони встановили, що в атмосфері Землі існують так звані «стоячі електромагнітні хвилі», згодом названі хвилями Шумана, які викликані розрядами блискавок в різних куточках нашої планети. Основна частота резонансу хвиль Шумана дорівнює 7,83 Гц. Іншими словами, атмосфера Землі вібрує з частотою 7,83 Гц. Саме хвилі з цією частотою, а також їх гармоніки - це 14, 20, 26, 33, 39 і 45 Гц формують резонанс Шумана.

   Хоча існування резонансу Шумана - це науково визнаний факт, мало хто усвідомлює важливість цієї частоти як основного ритму пульсації нашої планети і всього живого на Землі. Вчені встановили дивовижний факт: хвилі Шумана діють як фонова частота і впливають на частоту коливань мозку людини. У 1979 році Кеніг встановив разючий зв'язок: основна частота резонансу Шумана відповідає частоті альфа-ритму мозку людини - 7,83 Гц, а друга частота з гармоніки резонансу Шумана (14 Гц) відповідає прискореному альфа-ритму головного мозку! Пізніше ці значення були підтверджені численними дослідженнями. Одним з учених, які присвятили себе дослідженню резонансу Шумана та його ролі в природі був Вольфган Людвіг.
Вольфган Людвіг вирішив досліджувати природні сигнали атмосфери, які присутні в здоровому навколишньому середовищы. У ході досліджень він з'ясував, що в наші дні в атмосфері в результаті діяльності людини міститься така кількість електромагнітних сигналів, що це сильно ускладнює вимірювання. Ви тільки уявіть собі: фактично, у межах сучасного міста дослідження резонансу Шумана стали неможливі! Тому Людвіг вирішив проводити дослідження у відкритому морі, а потім і в підземних шахтах. В результаті під землею були виявлені інші електромагнітні сигнали - коливання магнітного поля Землі.Інь і Янь
Вольфган Людвіг в ході своїх досліджень натрапив на стародавнє китайське вчення, в якому говориться, що людині для здоров'я, довголіття і гармонії необхідні два сигнали з навколишнього середовища: інь (жіноча енергія) знизу і янь (чоловіча енергія) зверху. Якщо зіставити це вчення з експериментами, проведеними Людвігом, то відносно сильний сигнал резонансу Шумана співпадає з описом чоловічої енергії янь, а більш слабкий геомагнітний сигнал з надр Землі - це жіноча енергія інь.
Древнє китайське знання говорить, що для того щоб досягти здоров'я і гармонії душі і тіла, обидва сигналу повинні бути збалансовані.
Доктор Людвіг встановив, що це дійсно так. За результатами своїх досліджень, а також експериментів доктора Якобі з Дюссельдорфського Університету, Людвіг написав книгу «Інформативна медицина». У ній говориться, що одностороннє вплив кожного з цих сигналів призводить до порушення здоров'я людини. Був проведений такий експеримент: група студентів-добровольців була поміщена на три тижні в підземний бункер, який був забезпечений відбивачами сигналів резонансу Шумана. У відсутність сигналів резонансу Шумана через три тижні у студентів розвинулися емоційні порушення і мігрені. Після короткочасного впливу частотою 7,83 Гц (частота першої гармоніки резонансу Шумана) здоров'я випробовуваних повністю відновилося.
Точно такі ж скарги на здоров'я надходили і від перших астронавтів, так як у відкритому космосі відсутня резонанс Шумана. Сьогодні сучасні космічні кораблі забезпечені пристроями, що симулюють хвилі Шумана.
Всі ці спостереження і дослідження говорять про правильність стародавнього китайського вчення: для здоров'я, довголіття і гармонії нам необхідні два види енергії навколишнього середовища: інь зверху і янь знизу.
На жаль, в наш час атмосфера наповнена безліччю сигналів різних частот, які раніше не існували в природі (наприклад, мікрохвильове випромінювання передавачів мобільних телефонів). Цей радіаційний шум - справа рук людини. Він фактично затоплює природний радіаційний фон, який існував в атмосфері Землі протягом багатьох століть. У результаті може виникнути дисбаланс енергії янь, або брак впливу частоти резонансу Шумана. А це може призвести до браку життєвої енергії і сили, втрати мозкової активності, проблем зі здоров'ям.
Як же можна заповнити недолік енергії янь, який особливо вірогідний у жителів великих міст з їх сучасною інфраструктурою і бездротовими технологіями?
   Вчені встановили, що частота резонансу Шумана збігається з альфа-ритмом головного мозку людини, і сьогодні вже відомі способи, за допомогою яких можна навчитися настроювати свій мозок таким чином, щоб він все більше функціонував в режимі альфа-ритму. Як відомо, саме це відбувається в стані гіпнотичного трансу, досягти яку можна за допомогою гіпнозу, самогіпнозу або медитації.







   Ви зацікавлені в тому, щоб дізнатись про те, - що робити аби досягати стану гармонізації ритмів мозку із хвилями Шумана і не тільки про це; якщо у Вас не має часу на усамітнення, зайняття йогою, релаксацію? Зацікавило? - читайте ТУТ, що винайшли для цього науковці в Інституті вищої нервової діяльності та нейрофізіології Російської академії наук (м. Москва) та Науково-дослідному Інституті Військово-космічної академія імені А. Ф. Можайського (м. Санкт-Петербург): ЗДОРОВ'Я ... В КИШЕНІ   

Просто користуючись пристроями DETA-RITM, Ви зможете заповнити нестачу впливу частотного резонансу Шумана з навколишнього середовища, генеруючи ці частоти штучно. На сторінках цього "записничка" Ви можете багато чого дізнатися про принципи дії і можливості приборів DETA. Завдяки цьому у Вас може скластися краще розуміння явища біорезонансу як методу саморозвитку та інструменту для вирішення життєвих проблем, і, можливо, Вам навіть захочеться більше довідатися про те, як можна скористатися перевагами цього ефективного альтернативного методу, щоб досягти здоров'я, довголіття і душевної гармонії.


Запрошую всіх охочих до побудови  спільноти активних, здорових і успішних! Коментуйте, посилайтеся, чекаю активних і не байдужих!
 

ЧИТАЙТЕ також:  20 правил здорового життя
                               

Успіхів Вам, Щастя!  і Будьте Здорові!

З повагою,
Ярослав Щербина
директор з розвитку
КОЦ "Цілитель" м. Львів, пл. Петрушевича, 3 оф. 308
+38 (032) 253 08 95
+38 (063) 303 48 11
+38 (050) 188 07 38
+38 (097) 196 85 07
e-mail:celitel87@i.ua
skype:celitel87
   





Комментариев нет:

Отправить комментарий