вторник, 9 октября 2012 г.

Використання біорезонансу в медицині.



Використання біорезонансу в медицині.

   Людина від моменту її зачаття аж до смерті не розлучається з миром коливань. Ми рідко замислюємося над цим, слухаючи музику, коли насолоджуємося поєднанням лише семи нот
- коливань різної частоти і амплітуди, коли мучимося від хитавиці на морському судні або в польоті через те, що наш вестибулярний апарат всього лише сприймає коливання середовища, в якому ми знаходимося. Вся техніка заснована на використанні різних коливань.
При аналізі складних систем, наприклад, технічних, ми розкладаємо складові частини об'єкта по поличках (зазвичай це називають декомпозицією по рівнях ієрархії).
   
Виявилося, що численні коливання в складних системах мають самі різні характеристики і їх теж можна розкласти по поличках, справити декомпозицію по частотах і амплітуді. Причому, кожному ієрархічному рівню об'єкта відповідають коливання певної частоти і амплітуди.
Остання обставина дозволяє використовувати явище резонансу (різке зростання амплітуди вимушених коливань, яке наступає при наближенні частоти зовнішнього впливу до власних резонансних частот), якщо накласти на об'єкт коливання відповідної частоти.
Виявилося, що цей принцип (ми називаємо його "принцип відповідності") можна використовувати, створюючи коливання з параметрами, вибраними не навмання, а такими, що викликають резонансні явища на тому рівні, який визначає основні характеристики даного об'єкта в цілому.
Такий рівень ми називаємо лімітуючим або характеристичним. У техніці давно навчилися використовувати коливання не тільки при створенні устаткування, але і при його вивченні і управлінні ним. ТЕХНІЧНІ ФАХІВЦІ страшно пишалися цією системною стратегією і тактикою і вважали, що їх не скоро обійдуть фахівці інших галузей людської діяльності, так чи інакше пов'язані з коливаннями.
І, чесно кажучи, подиву "чистих" технарів не було меж, коли вони дізналися, що фахівці оздоровчої медицини, озброєні сучасною комп'ютерною технікою, не тільки наздогнали, але й значно обійшли промисловість у використанні системного аналізу і застосування резонансу в лікувальних цілях.
Причому не тільки для медичної діагностики, але і при лікуванні самих різних захворювань, деякі з яких іншими методами взагалі лікувати поки не можуть!
   
Отже, слід розглянути, принаймні, два аспекти цього питання - використання коливань для діагностики захворювань людини і для його лікування. За першим напрямком можна навести численні приклади використання коливань в організмі людини в якості індикаторів його стану - від стетоскопа і електрокардіографа до сучасних інфрачервоних камер, томографів і техніки отримання фотографій Кірліана. За їх допомоги можна візуалізувати і представити електромагнітну інформацію про людський організм, відображену в певному частотному колірному діапазоні, що дозволяє побачити біофізичні процеси, що відбуваються в організмі.
Сьогодні, нарешті, лікарі прийшли до висновку про те, що кожен з нас існує в своїй біоенергетичній оболонці, має свій заданий природний біоенергетичний потенціал, який відображає електромагнітні коливання різних органів, підсистем і систем органів життєдіяльності. Сам процес обстеження, коли знімаються дані, дуже короткий, зазвичай не більше хвилини, а то й секунд. Результати використовуються для складання індивідуальної програми біорезонансної терапії або БРТ.



ВИКОРИСТАННЯ БРТ.

    Під впливом біорезонансу посилюється тканинний обмін, підвищується фагоцитарна активність лейкоцитів, виявляється транквілізаційна і болезаспокійлива дія, що сприяє зворотньому розвитку запальних процесів, відбуваються біохімічні процеси, що призводять до зміни білкових структур клітин з виділенням біологічно активних речовин (БАВ), що впливають на кровообіг і живлення тканин. Кількість таких речовин збільшується поступово і через 2-8 годин викликає видимі реакції: розширення капілярів, посилення кровотоку, підвищення проникності капілярів і мембран клітин, зміна водного обміну, гідрофільності колоїдів клітини, співвідношення між катіонами і аніонами, між калієм і кальцієм. До впливу біорезонансного впливу чутлива вегетативна нервова система (ВНС), що проявляється зниженням артеріального тиску, розширенням кровоносних судин, зменшенням вмісту цукру крові, підвищенням функції щитовидної залози.
Невеликі за часом БРТ - програми надають стимулюючу дію на кровотворення після важких інфекційних хвороб і вторинних анеміях, надають болезаспокійливу, десенсибілізуючу, вітамінообразующая дію.
Біорезонансна терапія (БРТ) полягає в корекції функцій організму при впливі електромагнітних випромінювань строго певних параметрів. Образно кажучи, подібно до того, як камертон відповідає на певний частотний спектр звукової хвилі. Це терапія електромагнітними коливаннями, з якими структури організму входять в резонанс. Вплив можливий як на клітинному рівні, так і на рівні органу, системи органів і цілісного організму.
Основна ідея застосування резонансу в медицині полягає в тому, що при правильному підборі частоти і форми електромагнітного імпульсу можна посилювати нормальні (фізіологічні) і послаблювати патологічні коливання в організмі людини.
Таким чином, біорезонансний вплив може бути спрямований як на нейтралізацію патологічних, так і на відновлення фізіологічних коливань, порушених при патологічних станах.
   
БРТ як істинна інформаційно-хвильова терапія дозволяє лікувати алергії, вірусні і бактеріальні інфекції, успішно лікуються такі хронічні захворювання як бронхіальна астма, захворювання шлунково-кишкового тракту, шкірні захворювання, поліартрити, урологічні захворювання.
  
Згідно сучасним уявленням БРТ як інформ-енерго-біотерапія є підрозділом квантової медицини, яку можна віднести до області нелінійної біофізики. Останньою із зазначених наук було доведено, що вищі організми реагують на окремі кванти електромагнітних випромінювань і входять або не входять у стан резонансу. Ідея біорезонансної терапії за допомогою слабких електромагнітних коливань, властивих самому пацієнтові, вперше була висловлена ​​і науково обгрунтована Ф. Мореллем (1977). Живий організм в цілому і всі його системи є джерелами слабких електромагнітних коливань. Збудники захворювань також володіють власними частотами. При захворюванні в організмі утворюються нові джерела електромагнітних коливань - так звані "патологічні" або "дисгармонического" коливання, які порушують фізіологічну рівновагу.
Організм захворює, коли він не в змозі підтримувати рівновагу між фізіологічними і патологічними коливаннями.
У нормальному фізіологічному стані організму підтримується відносна синхронізація різних коливальних процесів, у той час як при патологічних станах спостерігаються порушення коливальної гармонії. Це може виражатися в порушенні ритмів основних фізіологічних процесів, наприклад, за рахунок різкого переважання механізмів збудження або гальмування в центральній нервовій системі і зміни кірково-підкіркових взаємодій.
  
Важкі фізичні, нервові, психологічні, екологічні, геопатогенні та інші навантаження посилюють цю ситуацію, а часом і самі стають джерелом захворювання, сприяючи розвитку патологічних процесів і порушення динамічної рівноваги.
Медики віддають перевагу варіантам БРТ, заснованим на виборі частотного режиму і форми лікувальної сигналу за допомогою зворотного зв'язку від хворого, або тим, при яких форма лікувального сигналу відповідає біоелектричної активності різних структур в нормальному стані організму.
   
Сигнали, отримані за допомогою електродів, обробляються приладом, який виділяє і підсилює фізіологічні і послаблює патологічні коливання. Скориговані коливання "повертаються" пацієнту.
В результаті послаблюються або повністю придушуються патологічні і посилюються фізіологічні коливання, поступово відновлюється фізіологічна і динамічну рівновагу в організмі.
Відповідно до джерела електромагнітних коливань, на даний час, варто розрізняти два основних види терапії:
- Ендогенна біорезонансна терапія - це терапія власними електромагнітними коливаннями організму людини після їх спеціальної обробки; цей режим присутній в схемах роботи апарату DETA-Professional. (див. більше про DETA-Professional ТУТ )
- Екзогенна біорезонансна терапія - це терапія зовнішніми сигналами, з якими окремі органи і системи організму людини входять в резонанс, наприклад, з магнітними полями, що створюються спеціальними генераторами; цей режим присутній в схемах роботи апаратів DETA-RITM. (див. більше про DETA-RITM ТУТ) Метод корекції енергетичних коливань за допомогою даного апарату є однією з форм інформ - енергетичної біологічної медицини і включає в себе тисячолітній досвід східної і досягнення сучасної медицини. ВАЖЛИВО!!! Біорезонансна медицина - це не комп'ютерна діагностика! в звичному для багатьох розумінні, яка часто сумнівно себе зарекомендувала. Під час сеансу компенсаторної терапії лікар може впливати на пацієнта кількома десятками енергоінформаційних спектрів, оздоровлювати уражені органи і системи пацієнта, піднімати імунітет, а також відслідковувати динаміку зміни стану організму.
   
За допомогою апарату DETA-RITM МОЖЛИВО РЕАЛЬНО коректувати параметри не тільки фізичного тіла, але і біополя людини, його енергетичних центрів і каналів. У нас в країні ще дуже мало апаратури такого рівня і можливостей. І поява цього принципово нового приладу змусило багатьох переглянути своє ставлення до проблеми розвитку інформаційної медицини, яка в недалекій перспективі обов'язково прийде на допомогу традиційній і, може навіть потіснить її з багатьох напрямків, оскільки має справді унікальні можливості.


Портативні прилади DETA-RITM  не мають світових аналогів. Прилади об'єднують в собі сучасний світовий досвід досягнень в області впливу на людину специфічними частотами за методиками Рояла Райфа, доктора Клаусс, доктора неск і доктора Фолля, К.Сіллінга, О.Коллмера, Пауля - Шмідта і методу впливу слабкими електромагнітними полями.

Прилади добре зарекомендували себе для профілактики захворювань, стресів, перенапруження, втоми і пр.
Вони можуть бути використані в системі охорони праці в якості засобу захисту від шкідливих випромінювань та інших несприятливих факторів, що виникають в наступних зонах дії:

    
підвищеного рівня радіації;
    
рентгенівської та ультразвукової апаратури;
    
комп'ютерів і копіювальної техніки, телевізорів;
    
підвищеного рівня електромагнітного випромінювання, у тому числі від ліній електропередач;
    
дефіциту природних природних електромагнітних полів.
Прилади рекомендуються:

  • водіям автомобілів, 
  • машиністам та фахівцям, обслуговуючим рухомий склад залізничного транспорту, 
  • екіпажам літаків, надводного та підводного флоту, 
  • працівникам броньованих пунктів обміну валюти 
  • і людям, які тривалий час перебувають у метро.

Незамінні при наявності навантажень, що вимагають фізичного, розумового і психоемоційної напруги, посиленої уваги, характерних для працівників:

  • пожежних, рятувальних служб, системи МНС і силових структур;
  • лікарів, 
  • педагогів, 
  • банкірів, 
  • працівників дипломатичних служб і т.д.

Портативний прилад
DETA-RITM може придбати кожен бажаючий і лікуватися індивідуально!
просто ТЕЛЕФОНУЙ: 097-1968507 і КОРИСТУЙСЯ НА ЗДОРОВ'Я!!!

і уявіть собі: вже через 3-5 днів цей новітній прилад DETA-RITM  буде ВАШ! 
Час іде невгамовно...

З повагою,
Ярослав Щербина
директор з розвитку
КОЦ "Цілитель" м. Львів, пл. Петрушевича, 3 оф. 308
+38 (032) 253 08 95
+38 (063) 303 48 11
+38 (050) 188 07 38
+38 (097) 196 85 07
e-mail:celitel87@i.ua
skype:celitel87
  

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий