вторник, 9 октября 2012 г.

УВАГА!!! "ЧУМА ХХІ століття" У світі щоденно реєструється понад 1000 нових випадків...Що це?!


Синдром хронічної втоми (СХВ, СХУ).

Чи можна усунути причину синдрому хронічної втоми?

 Синдром хронічної втоми (СХВ) - захворювання так само відоме, як хвороба Епштейн - Барр, за даними офіційної статистики прийняло розмах міжнародної епідемії. За останні 5 років у світі щоденно реєструється 1000 нових випадків СХВ!  
   Як відомо, причина цієї патології і, відповідно, виникнення численних проблем зі здоров'ям, що виникають внаслідок цього захворювання - це представник герпетичної групи - вірус Епштейн-Барр. Одним із серйозних ускладнень є те, що цей вірус дослідники пов'язують з розвитком онкологічних захворювань. Протягом десятиліть вчені всього світу намагалися знайти безпечний і ефективний засіб,
здатний впливати на збудника СХВ і усунути наслідки його впливу на організм. «DETA-AP" (ДЕТА АП) - медичний апарат російського виробництва, розроблений спеціально для людей, що страждають синдромом хронічної втоми (СХВ). За допомогою технології, закладеної в апараті, можливо не тільки усунення однією з головних причин цієї «чуми 21 століття», але й дисфункції багатьох систем організму, таких як, нервова, імунна, ендокринна. Таким чином, апарат «DETA-AP" (ДЕТА АП) здатний усунути багато симптомів, які супроводжують СХВ, відновити розумову і фізичну працездатність, значно поліпшити якість життя. Використовуючи унікальну методику, ви зможете змінити стан свого здоров'я в кращу сторону і заявити всім: в мене втоми немає!
На світовому ринку є цілий ряд хімічно синтезованих і природних препаратів, інструментальних методів (фізіотерапія), здатних полегшити болісні симптоми синдрому хронічної втоми: підвищена втомлюваність, немотивована втома і загальна слабкість, головний біль, артралгії (болі в суглобах), міалгії (біль у м'язах ), погіршення пам'яті, депресія, розлад сну, рідше субфебрильна температура, хворобливі відчуття в горлі, збільшення лімфатичних вузлів, зовнішні прояви герпесу, збільшення чутливості до респіраторних захворювань.В даний час світовим науковим співтовариством визначені три основні групи препаратів для лікування СХВ: противірусні, імуномодулятори та антидепресанти. На жаль, при високій ефективності симптоматичного дії застосування цих груп препаратів виникає ризик серйозних побічних ефектів.Російські вчені з
НВП "ЭЛІС" одними з перших у світі задалися метою створити ефективну і безпечну технологію? в основі якої лежить низькочастотне електромагнітне випромінювання, яка здатна не тільки усунути неприємні симптоми СХВ, але й остаточно усунути головну причину цієї патології - вірус Епштейн-Барр. Цей підхід означає, що разом з потужним симптоматичним ефектом, практично зникає ризик виникнення і розвитку наслідків синдрому хронічної втоми. В результаті величезної науково-експериментальної та практичної роботи був створений прилад, що відповідає всім вищезгаданим вимогам. Він отримав назву «DETA-AP" (ДЕТА АП). Цей прилад створений фахівцями НВП "ЭЛІС" на основі останніх інноваційних технологій, який прицільно впливає на вірус Епштейн - Бара. Крім того, існує реальна можливість відновлення і оптимізації систем організму (нервової, імунної, ендокринної), тобто усувається синдром дисфункції цих систем, який супроводжує СХВ.Застосування низькочастотного електромагнітного випромінювання спрямовано ​​на синхронізацію різних коливально-хвильових процесів, завдяки чому в нашому організмі підтримується стан балансу рівноваги і здоров'я. Основна ідея цього методу - нейтралізація патологічних і відновлення фізіологічних коливань. НДЦ Росії, Європи, США, Канади, Австралії та ін, ведуть розробку цього методу більше 40 років. Проведено клінічні випробування. Доведено, що ефективність впливу становить 85-90%. Грунтуючись на досягненнях світової наукової спільноти та посилюючи їх власними інноваційними технологіями, фахівці НВП "ЭЛІС" створили унікальний прилад для вирішення проблем, пов'язаних з СХВ.

Не мучтесь - просто НАБИРАЙТЕ 097-1968507 і кажіть адресу доставки, і уявіть собі: вже через 3-5 днів цей новітній прилад буде ВАШ!

З повагою,
Ярослав Щербина
директор з розвитку
КОЦ "Цілитель" м. Львів, пл. Петрушевича, 3 оф. 308
+38 (032) 253 08 95
+38 (063) 303 48 11
+38 (050) 188 07 38
+38 (097) 196 85 07
e-mail:celitel87@i.ua
skype:celitel87
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий