понедельник, 26 ноября 2012 г.

Ліки. Заколот проти людей...

«Ковтай і не думай» - ось гасло комерційної медицини. Майже всі сучасні аптеки стали справжніми супермаркетами, і більше половини товарів у них взагалі не є ліками. А святая святих - кабінети лікарів - стали місцем проведення комерційних угод. З'явилася навіть спеціальна нова професія - медреп. Вони корумпують докторів хабарами, дорогими подарунками, візитами на курорти - все заради того, щоб вони прописували нам непотрібні, але дорогі ліки. Репортерам НТВ вдалося проникнути в саме серце великий «фарми» і розкрити таємниці надприбутків фармацевтів. Дивіться:

"Лекарства. Заговор против..."

І це - лише невелика частина шокуючих фактів, які вдалося підтвердити творцям проекту «Ліки. Змова проти здорових ». Розслідування, проведене НТВ, показало: нас спеціально загодовують ліками, напихають небезпечними вакцинами, підсаджують на непотрібні таблетки. І все це не для здоров'я, а заради чиєїсь вигоди.
Ще років двадцять тому застуду ми лікували медом і малиною, чому ж тепер жменями п'ємо таблетки? Чому від нас приховують, що антибіотики взагалі не рекомендуються при поширеному грипі? Як вийшло, що деякі з тих, хто давав клятву Гіппократа, раптом перетворилися на розважливих ділків? І головне - як бути простій людині? Може, варто викинути свою домашню аптечку і лікуватися тільки народними засобами?...

 Що скажуть на це самі медики, представники фармкомпаній і чиновники, відповідальні за нашу медицину?

ДУМАЙТЕ і Будьте Здорові!

Комментариев нет:

Отправить комментарий