среда, 28 ноября 2012 г.

Звідки ноги ростуть?... спадок «Ананербе»

Фолль-хто він? і як це взагалі?









 
Історія. З чого все починалося.
          
Все, що нас оточує, складається з частот! Наприклад, робочий офісний стіл. Відчуваю ваш здивований погляд. Так-так, стіл, камінь, людина, дерево, будь-яка машина, створена руками людини - все це складається з частот. Все має певні випромінювання і спектр частот.


          З одного боку, можна говорити про те, що все складається з однотипного, а, з іншого боку, все - індивідуально. Це нагадує конструктор. Є кілька типів кубиків, але різні послідовності складання цих кубиків дають нам індивідуальну модель. Більше того, різні люди дивляться на одну і ту ж модель і кажуть, що вона різна. Чому? Давайте спробуємо в цьому розібратися.
         
Все почалося з Рейннхольда Фолля. (Нім. Reinhold Voll; народився 17 лютого 1909 року, Берлін - 12 лютого 1989 рік, Плохінген) - німецький учений-медик, стоматолог, який розробив на підставі китайської акупунктури діагностичний метод електроакупунктури (який отримав назву метод Фолля).
        
Спочатку навчався на архітектурному відділенні Штутгардтской вищої технічної школи, однак після смерті батька в 1930 році вступає на медичний факультет Тюбінгенського університету.
        
Після закінчення ВУЗу в 1935 році захищає дисертацію в інституті тропічної медицини.
        
З 1935 по 1938 рік працює ординатором інституту спортивної медицини при Гамбурзькому університеті.
        
З 1938 року займається питаннями профілактики захворювань в педіатрії та стоматології, вивчає східну медицину.
        
Під час Другої світової проводив свої досліди на ув'язнених у концтаборах. Саме про "діяльність" Фолля під час Другої світової війни і хотілося б поговорити окремо.
        
Методика Фолля в Західній Європі застосовується з середини п'ятдесятих років минулого століття, хоча спочатку найбільшою інформацією про сутність цього методу володіли радянські вчені.
        
Доктор Рейнхольд Фолль за часів Третього рейху полягав у підрозділі СС «Ананербе», яке займалося дослідами над людьми в концтаборі «Освенцим».
        
Про цю організацію «Ананербе» теж хочеться сказати кілька слів. Вона була створена в 1933 році як елітарний містичний орден, який з 1939 року за ініціативою Гіммлера став головною науково-дослідною структурою в рамках СС і мав у своєму підпорядкуванні понад п'ятдесят дослідних інститутів, що займалися пошуком давніх знань, що дозволяють розробляти новітні технології, керувати людською свідомістю і проводити генетичні маніпуляції з метою створення «надлюдини».
         
Тут же практикувалося і отримання знань під дією галюциногенних наркотиків, а також шляхом роботи з підсвідомістю в стані трансу. Про значення робіт «Ананербе» можна судити з того факту, що як тільки Генеральний секретар «Ананербе» штандартенфюрер СС Вольфрам Зіверс на Нюрнберзькому процесі почав називати імена осіб, пов'язаних з цією організацією, його допит перервали, а його самого - всього лише полковника СС! - Поспішно розстріляли в числі самих головних військових злочинців фашистської Німеччини.
          
Між іншим, доктор Камерон, який був присутній в Нюрнберзі у складі американської делегації з вивчення діяльності «Ананербе», надалі очолив проект ЦРУ «Синій птах», в рамках якого велися розробки по перепрограмуванню підсвідомості і психотроника, так що досвід «Ананербе», судячи з усього, не пропав безслідно, хоча в офіційному протоколі її діяльність названа псевдонаукової ...
         
Але повернемося до доктора Фоллю. У довоєнні роки Фолль в складі Німецької наукової експедиції, що фінансується «Ананербе», відвідав Непал, де зібрав дуже багато наукового матеріалу і звідки вивіз декількох буддійських ченців, деяких з яких в подальшому (після перемоги) виявили в бункері Гітлера в офіцерських мундирах. Саме з ініціативи цієї людини, а може і під його керівництвом було створено Інститут безсмертя, метою якого було відтворення спадщини арійських предків. Націонал-соціалізм до сорок першому році вже мав «коричневим ферментом» у вигляді невеликого запасу зерна, здобутим експедиціями «Ананербе» в пустелі Гобі і у віддалених районах Тибету. Дорогоцінні жменьки тибетської «коричневої» пшениці зберігалися в «Вольфшанце» і ідея Гітлера, яку він відстоював в боротьбі з єврейськими банкірами, полягала в схрещуванні «червоного» і «коричневого» сортів, у створенні «червоно-коричневого» сорти, де обидва «сенсу »зливалися в абсолютне космічне єдність, що гарантує фізичне безсмертя.
           
У цьому світлі абсолютно нове звучання отримує війна Гітлера з Радянським Союзом, бо це був арійський похід за оволодіння «червоним ферментом» або «червоною бородою», як його називали в німецькому Генштабі, звідки і назва - «Барбаросса».
          
Незаперечним фактом є те, що Фолль дійсно спеціалізувався на застосуванні давніх окультних знань і початок його методикою було покладено ще в таборі, де лікар-нелюд дозволяв собі все, що могло мати хоч якесь відношення до людського організму - з науковою метою людей убивали різними способами, їх катували, у живих людей частково виймали з тіла цікавлять органи і т.п. і при цьому ретельно фіксувалися всі об'єктивні фізичні параметри організму людини і його окремих органів з метою виявити сутність переходу живої матерії в неживу, а в ідеалі і назад.
            
Свої експерименти Фолль вів майже виключно над радянськими військовополоненими.
           
Саме тому, методика діагностики Фолля, знання про перенесення властивостей різних медикаментів на воду, гомеопатичну крупку, метали, плазму крові не приживаються досі.
           
Через те, що спочатку ці знання базуються на бузувірства і жорстоких, що не укладаються в свідомість, злочинах у концтаборах.
           
Після закінчення війни архів підрозділи СС, в якому служив Фолль, потрапив в СРСР як трофей, так що наша країна знала про вишукування Фолля в медицині дуже давно, але саме страшні обставини експериментів Фолля не дозволяли використовувати його методику в радянський час ..
          
У цілому методологія Фолля побудована на злитті основ класичної китайської акупунктури, гомеопатії та сучасних емпіричних концепцій в фізиці.
         
Що запозичив Фолль у китайців?
         
Всі внутрішні органи людини мають свої проекції на поверхні шкіри - вони складені з так званих біологічно активних точок.
         
Багато століть тому їх відкрили китайські мудреці-цілителі і провели через них мережу замкнутих ліній - меридіанів.
          
Ними ж було визначено, що один меридіан (точки на ньому) відповідає за серці, інший - за алергію, третій - за печінку і т.д.
         
Точки масажували, укаливаются голками, припікали, і хворий після таких процедур видужував або йому ставало значно легше.
          
Китайці пояснювали одужання так: якщо орган болить, значить, у пацієнта порушена рівновага Інь і Ян у даному меридіані, після стимуляції точки рівновага відновлюється, а доктор Фолль пояснив це мовою сучасної науки і зробив це таким чином.
          
Будова шкіри в місцях розташування біологічно активних точок має аномалію - там набагато більше нервових закінчень.
          
Все закінчення ведуть до спинного мозку, точніше - до тих його сегментах, які відповідають за діяльність окремих органів, а нервові імпульси являють собою не що інше, як електричні розряди.
           
В одній із серій своїх експериментів доктор Фолль почав вимірювати електричний потенціал шкіри людей.
           
Саме в «чарівних китайських точках» він виявив відхилення від норми - в них були зовсім інші значення потенціалу.
           
Перший прилад для вимірювання електричного потенціалу шкіри людини був сконструйований Рейнхолд Фоллем спільно з інженером Вернером у 1953 році, а в 1956 році на знак визнання заслуг цього ученого і для проведення подальших досліджень було засновано Міжнародне суспільство електроакупунктури імені Рейнхолда Фолля, створення якого зі зрозумілих причин СРСР проігнорував, а в 1966 році метод Рейнхолда Фолля отримав Золоту медаль Ватикану.
         
Сам апарат на подив простий і його цілком може виготовити будь-який інженер - це всього лише прилад для вимірювання опору (омметр), який застосовується в тому числі і при звичайних електро вимірах.
        
Шкала проградуйована абсолютно незвичайним чином, від 0 до 100 - як би неправильно з точки зору традиційних вимірювань, але дуже слушно для вимірювань провідності шкіри, і для досягнення цієї «неправильності» результат вимірювання попередньо перетвориться в частоту електричного сигналу, так що при роботі приладу добре чутно видавані їм звуки і додатково видна активність даної точки за допомогою шкали стрілочного вольтметра, на якій відзначено сто умовних одиниць.
         
Під час діагностики необхідно тримати в руці один з електродів приладу (ручна гільза), а інший електрод-щуп лікар прикладає до певних біологічно активних точок (БАТ). Якщо стрілка шкали показує 50-60 одиниць, то це означає, точка знаходиться в енергетичному рівновазі, і орган, за який вона відповідає, здоровий.
        
Якщо ж стрілка зупиниться на 70 або 100 одиницях, це сигналізує про запальні процеси, а якщо прилад показує менше 40-50 одиниць, то це означає, що орган «позбавлений сил» - порушена його внутрішня структура і щось заважає йому нормально діяти.
        
За допомогою свого приладу Рейнхолд Фолль відкрив ще безліч важливих точок на шкірі людини, не описаних в східній медицині, і провів через них 8 нових меридіанів, так що в методиці Фолля використовується не 12, як в китайській акупунктурі, а 20 меридіанів, але на практиці в діагностиці по Фоллю для зручності використовуються тільки точки рук (до зап'ястя) і ніг (до щиколотки).
         
Можна прекрасно зрозуміти результати діагностики по тону звуку (слабкий орган хрипко «гуде», здоровий приємно «співає», а запалений «верещить»), а більш точне значення відмінно видно по стрілці приладу.
         
Цілком очевидно, що можна не тільки діагностувати за допомогою даного методу (методу Фолля), але і цілеспрямовано лікувати різних захворювань низькочастотними імпульсами електричного струму (0,1-100 Гц), умовно названими релаксаційним коливаннями.
          
Для лікувального впливу на органи через біологічно - активні зони (БАЗ) і біологічно - активні точки (БАТ) шкіри в практиці ЕАФ (Електропунктурна терапія за методом Фолля) застосовується кілька терапевтичних режимів.
          
З метою попередження адаптації організму до однакового по частоті впливу в приладах, використовуваних для ЕАТ, передбачений режим «хвильових гойдалок». Реалізація даного режиму електроакупунктурной терапії забезпечується генератором низькочастотних коливань, що створює режим «хитання» частоти електричних імпульсів і виробляє періодичну зміну частоти впливу від 0,7 до 10 Гц, по лінійному закону кожні 3 хвилини.
          
Р.Фолля писав, що «хвильові гойдалки» дозволяють активізувати низькочастотні резонансні ефекти в органах і тканинах по всьому діапазону.
         
Для контролю впливу низькочастотними полями і оцінки зміни параметрів БАЗ шкіри використовується прилад "DETA" (, DETA Proffessional).
        
Він має перемикач режимів діагностика - терапія при впливі на БАЗ, а для впливу на БАТ перемикання проводиться вмикачем, розташованому на щупі. . Однак і це не всі можливості методу Фолля.
      
Є ще можливості проведення медикаментозного тестування, тобто визначення сумісності, наприклад, фармацевтичного ліки і вашого організму.
       
У 1954 році Фолль випадково помітив одну дивну здатність свого приладу - стрілка поверталася в нормальне положення, якщо хворий просто брав у руку відповідні ліки.
       
Зверніть увагу - не брав всередину, а просто брав у руку! Це здавалося, та й досі здається просто неймовірним, але факт є факт. Але і це ще не все.
        
Є можливість, і вона давно реалізована в приладах, переносити властивості будь-якого медикаменту на гомеопатичну крупку, воду, метал і навіть плазму крові.
        
Можна навіть ЗБЕРІГАТИ властивості медикаментів в електронному вигляді. Наприклад, прилад DETA Pharma має можливість зберігання більше 20 000 властивостей медикаментів.
        
Залишається питання - Чому, володіючи такими можливостями у вигляді вже існуючих приладів, сучасна медицина, лікарі так уперто відхрещуються від цього?
        
Адже, маючи такі прилади на робочому столі лікаря, він може одночасно провести діагностику, підібрати і вибрати необхідні ліки, відразу записати його пацієнтові.
        
Можливі дві відповіді на дане питання.
 
 
 Перший. Це - ГРОШІ. Більшість фармацевтичних ліків буде непотрібно, а, отже ...

 
Друга відповідь. У практиці акупунктурна терапія по Р. Фолю застосовується рідко через велику кількість протипоказань. Вплив може здійснюватися через зону проекції органу з контролем на точці, що відповідає за орган (складно, оскільки не завжди доступна зона), а вплив через точки акупунктури складно через неможливість точно дозувати вплив. До 30-37В лікувального ефекту немає, а при перевищенні цього значення напруги відбувається «пробою» шкірного покриву і опір різко падає. Зростаючий струм спотворює параметри БАТ, і вона перестає бути інформативною. Точка, звичайно, відновить свої природні параметри, але це відбудеться лише через тиждень. Терапію можна проводити тільки в окремому кабінеті, спеціальних умовах. Про актуальність проблеми передозування електроакупунктурной впливу сучасно звучить попередження, висловлене С.Ганеманом: "Я дав пораду використовувати слабкі електричні розряди для повернення до життя частин тіла, що стали після тривалого часу бездушними або напівпаралізована .... Досвід мені показав, що ніколи не слід діяти подібним чином, бо все завжди застосовують занадто сильні струси, що приносять шкоду хворому ". (Самуель Ганеман «Лікування хронічних хвороб і гомеопатична доктрина." - Стор 148 ..). З цих причин цей вид терапії реально використовує один лікар з сотень.
         
Діагностика та лікування по Фоллю абсолютно безболісна, і як мені здається, безпечна для пацієнта, але ця практика може бути небезпечна для самого лікаря, так як через прилад можуть також інформативно передатися хвороби пацієнта і це вже неодноразово траплялося, що змушує лікаря-фолліста застосовувати необхідні захисні засоби.

        Що ж робити?! невже не має можливості щось зпростити, а щось покращити? Вихід знайшли наступники Р. Фолля - Хельмут Шиммель, Еріх Роше, Альберт Попп та ін. розробивши і вдосконалюючи методику Вегето-резонансний тест або ВРТ (див. "Історія методу біорезонансної терапії")
        
Напевно, у цього методу величезне майбутнє, але чому ж він все ще не надто широко застосовується? Мені здається, що виною цьому консерватизм в медицині і упередженість багатьох лікарів. Але ось на батьківщині, в Німеччині, цим методом, уявіть собі, користуються вже близько 20 відсотків населення! Зараз діагностика і лікування по Фоллю та ВРТ поширені більш ніж в 35 країнах світу, в тому числі в Америці, в країнах Європи, Скандинавії, Індії, Китаї та Австралії.
        
У Росії після численних клінічних випробувань метод Фолля отримав право на клінічну практику в 1989 році (постанова Ради Міністрів СРСР № 211 від 6 червня 1989 року) і в даний час включено до Переліку видів медичної діяльності на території Росії (Наказ Міністерства охорони здоров'я і медичної промисловості № 270 від 01 липня 1996 року), діють Методичні рекомендації «Можливості комп'ютеризованої електропунктурної діагностики по методу Р. Фолля в терапії методами рефлексотерапії і гомеопатії ", затверджені Мінздравом РФ Наказом № 98/232 від 11 березня 1999 року, та Методичні рекомендації МОЗ Росії № 00 \ 74

«Біорезонансна терапія ». 
А в Україні, спитаєте ви? Відповідаю:
Медичне обладнання такого типу дозволено до використання в практиці, як медична техніка, якщо воно має Свідоцтво про реєстрацію МОЗ України. Наприклад ТОВ "Дета-Еліс", як офіційний представник виробника НВП "Еліс" (Росія) має всі Свідоцтва і Сертифікати (див. ДОКУМЕНТИ) і працює легально і впевнено.

Дорогі друзі, спонукаю Вас до пізнання, саморозвитку і розширення власних кордонів. Розберіться детальніше в цих методиках, придбайте собі прилади "ДЕТА", обзаведіться власними карманними "докторами", і тоді ви зрозумієте, що хворіти - це не для Вас. Ви - здорова, успішна і гармонійна Людина! Чи не так?

Отже, якщо Вам набридло труїти себе антибіотиками та іншими хімічними препаратами, якщо Ви ходите по замкнутому колу, а лікарі, розводячи руками, не в змозі допомогти Вам, наявними в їх арсеналі способами і засобами, скористайтеся безпечним методом, заснованому на синтезі нових технологій медицини та фізики , який дійсно природно і м'яко працює на клітинному рівні, довівши вже свою високу ефективність!Жити - це здорово, а жити здорово - це престижно! 
Приходьте, дзвоніть. З побажаннями та пропозиціями звертатися:

   
КОЦ "Цілитель" м. Львів, пл. Петрушевича 3, оф. 308 т.: +38 (032) 253 08 80
   
 

  Щербина Ярослав Юрійович - директор з розвитку

   
моб. (050) 188 07 38
   
моб. (063) 303 48 11
   
моб. (097) 196 85 07

   
e-mail: celitel87@i.ua
   
Skype: celitel87 


Здоров'я Вам!

Комментариев нет:

Отправить комментарий